Pogodonosti

Smeštena na prostranom porodičnom imanju, Vila Ljubica nudi ekskluzivno utočište u kom je svaki kutak posvećen Vašoj udobnosti. Možete se odlučiti na opuštanje u našem wellness centru koji je u sklopu Vile, dok je uživanje u kvalitetnoj lokalnoj kuhinji restorana Tri Golubice na korak od Vas.


U prostranom dvorištu možete odabrati zeleni paviljon za trenutke predaha ili za samostalno kulinarsko istraživanje, s obzirom da je smešten odmah pored velikog roštilja od cigle sa furunom. Nekoliko koraka dalje, otvoreni bazen blista na Suncu u pratnji još jednog manjeg mobilnog roštilja.


Rekreacija i opuštanje za celu porodicu

Postarali smo se da ne manjka sadržaja za porodice sa decom, te smo pored bazena smestili malo dečije igralište, ali i mini otvorenu teretanu zajedno sa vrećom za boks. Viseća ležaljka, odnosno hammock, ljulja se u blizini okružena crvenim ružama i predstavlja savršeno mesto za opuštanje, sunčanje ili gubljenje u dobroj knjizi.


Bilo da Vaša ideja o slobodnom vremenu teži aktivnosti ili leškarenju, naše dvorište će odgovoriti na svaku želju – i to sve bez dodatnih troškova! Doživite zaista sveobuhvatan odmor i rezervišite Vaš boravak što pre.

Dobrodošli

Naše priče

Instagram Restoran Tri Golubice

Instagram Vila Ljubica

U blizini

Kontaktrijate nas

Pozovite (+381) 63-777-3547 ili pišite na popcic@hotmail.com kako biste rezevisali smeštaj ili potražili dodatne informacije.