Ojačajte veze među zaposlenima

Teambuilding igra jako važnu ulogu u poboljšanju učinka i produktivnosti bilo koje kompanije. Zaposleni imaju priliku da se odmaknu od svakodnevnih rutina i da upoznaju svoje kolege izvan radnog okruženja kroz zajedničko učestvovanje u zabavnim, ali i korisnim aktivnostima. Vrnjačka Banja sa svojim živopisnim pejzažima predstavlja idealno okruženje za firme da ojačajaju odnose između svojih zaposlenih, osnaže timski duh i spreme se za nove radne pobede.

Produktivnost, kreativnost i relaksacija na jednom mestu

Sama Vrnjačka Banja je sjajno mesto za teambuilding upravo zbog svoje prirodne lepote i mogućnosti za brojne aktivnosti na otvorenom, dok su sve važne tačke u gradu lako dostupne. Obilje otvorenih prostora pruža mogućnost za uzbudljive timske vežbe i omogućava prevazilaženje barijera i izgradnju poverenja među članovima tima, ali istovremeno nudi mirnu i spokojnu atmosferu koja promoviše opuštenost i kreativnost.

Važnost promene okruženja:

Preporučuje se da se zaposleni odvoje od svog radnog okruženja, što podrazumeva i izmeštanje iz grada u kom inače rade, te da se opuste i povežu na nekom novom mestu. Teambuilding retreat u Vrnjačkoj Banji omogućava zaposlenima da uspore, opuste svoje telo i podmlade svoj um. Udaljavanjem od svakodnevnice zaposleni mogu da otvore prostor za nove perspektive, smanje nivo stresa, na par dana ostave sve svoje brige kod kuće, ali i da se vrate na posao obnovljene energije i oštrijeg fokusa.

Predstavljamo našu korporativnu ponudu u intimnom odmaralištu u Vrnjačkoj Banji

Vila Ljubica je idealna destinacija za manje firme koje traže sveobuhvatno i revitalizujuće iskustvo za svoje zaposlene. Naša ponuda obuhvata prostranu konferencijsku salu sa TV-om, smeštajne kapacitete za do 30 ljudi, tradicionalni restoran koji se može i privatno zakupiti, kao i šarmantan spa i wellness centar za potpuno opuštanje.

Izbor malog i intimnog odmarališta u Vrnjačkoj Banji za teambuilding ima brojne prednosti, pre svega omogućava personalizovanije i prilagođenije iskustvo. Posvećeno osoblje može se fokusirati na specifične potrebe i preferencije Vaše firme, obezbeđujući prostor koji neguje timski rad, komunikaciju i koheziju.

 1. 1. Konferencijska sala:
 2. Naša prostrana i svetla konferencijska sala opremljena je prema potrebama manjih kompanija. Sadrži TV za projektovanje prezentacija, flip chart, prostrane konfernecijske stolove, brzu i pouzdanu wifi konekciju. Nalazi se u sklopu Vile, u mirnom dvorištu u kom ste sigurni da niko neće ometati vaše sastanke, prezenaticije i poslovne aktivnosti.

 1. 2. Smeštajni kapaciteti:
 2. Naša Vila nudi pet jednosobnih apartmana za do četiri osobe, i tri dvosobne jedinice za do dve osobe. Svaki apartman je kvalitetno opreljmen i predstavlja idealno mesto za dubok san i neophodan odmor Vaših zaposlenih. Pogledajte kompletnu ponudu apartmana i usvojite filozofiju spavanja u Vili Ljubici!

 1. 3. Restoran Tri Golubice:
 2. Pored Vile Ljubice, u istom dvorištu, nalazi se i restoran Tri Golubice sa prostranom baštom za večernje uživanje nakon napornih radionica, sastanaka ili rekreativnih aktivnosti. Resoran nudi opciju dnevnog menija, obilnog doručka neophodong za produkitvan dan, veliku ponudu tradicionalnih glavnih jela a la carte, dezerte i pića. Takođe postoji i mogućnost zakupa restorana za proslave Vaše firme. Pogledajte kompletnu ponudu restorana Tri Golubice.

 1. 4. Wellness i spa centar:
 2. Ukoliko želite da svojim zaposlenima ponudite poptuni ugođaj, nudimo mogućnost zakupa intimnog wellness centra u terminima od po sat vremena. Wellness centar može maksimalno da primi 4 osobe po terminu, a tu je i soba za ručne masaže koje možete zakazati kod nas. Pogledajte kompletnu ponudu wellness centra.

 • 5. Otvoreni bazen:
 • Tokom letnjih dana Vaš tim se može družiti i opustiti u našem dvorištu sa otvorenim bazenom, roštiljem i mini teretanom. Pogledajte sve mogućnosti koje nudi naše prostrano dvorište i iskoristite mogućnost privatne i mirne atmosfere za nezaboravno dnevno druženje!

  Ponuda za firme

  Teambuilding aktivnosti Vrnjačka Banja

  Kontaktrijate nas

  Pozovite (+381) 63-777-3547 ili pišite na popcic@hotmail.com kako biste rezevisali smeštaj ili potražili dodatne informacije.