15 Godina iskustva

Odmor za um i telo

Vila Ljubica prima goste od 2008 godine; smeštena je uz banjsko šetalište, a opet zaklonjena od gradske gužve i buke. Naši gosti mogu uživati u prelepom pogledu na prirodne pejzaže, dok su sve značajne turističke atrakcije Vrnjačke Banje lako dostupne.

Osam šarmantnih klimatizovanih apartmana opremljeni su premium krevetima, pouzdanom WiFi konekcijom i kablovskom televizijom. U sklopu Vile nalazi se i wellness i spa centar.

Dvorište Vile je prostrano i sadrži bazen sa ležaljkama, malo igralište za decu, mini otvorenu teretanu, zeleni paviljon za odmor, roštilj i hammock.

Bilo da uživate u šoljici kafe na svom privatnom balkonu ili se izležavate uz knjigu u nekom udobnom kutku, naći ćete mir i spokoj u svakom uglu.

Sve na jednom mestu

Na raspolaganju Vam je i restoran "Tri Golubice" u kom možete uživati u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. U ponudi su i opcije dnevnog menija i noćenja sa doručkom, kao i room service.

Dodatno, nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikala i opreme za badminton, besplatan parking i uslužan prevoz. Ukoliko dolazite sa bebom, na raspolaganju su Vam i krevetac i stolica za ručavanje.

Radujemo se da Vas ugostimo i poželimo dobrodošlicu u Vila Ljubicu, gde su harmonija i ravnoteža prirode isprepletani sa našom gostoprimljivošću i posvećenošću.

Odmor u srcu Vrnjačke Banje

Pogledajte našu ponudu apartmana

Ostale usluge

Kontaktrijate nas

Pozovite (+381) 63-777-3547 ili pišite na popcic@hotmail.com kako biste rezevisali smeštaj ili potražili dodatne informacije.