15 godina iskustva

Revitalizacija duha i tela

Neizostavni deo naše ponude je wellness program zamišljen kao intimno opuštanje za dvoje.

Znamo da pravi odmor uvek podrazumeva beg od ubrzanog urbanog života, zato za Vas stvaramo okruženje pogodno za oporavak od svakodnevnog stresa i napora.

Spa tretman pomaže u smanjenju napetosti mišića, ublažavanju mentalne napetosti i uspostavljanju emocionalne ravnoteže.

Wellness nije luksuz već neophodnost u današnjem često previše zahtevnom okruženju

Pogledaj ponudu

Sauna | Ručna masaža | Tepidarijum | Đakuzi | Parno (Tursko) Kupatilo

Izolacija u zatvorenom vrelom prostoru za kratko vreme daće Vam potrebnu dozu zdravlja. Spa tretmani zaista čine da se osećate bolje, izgledate bolje i spavate bolje. Kada uđete u tihi svet koji Vam naš wellness centar obezbeđuje, zatvorili ste vrata spoljašnjem haosu i prepustili se sebi i svom blagostanju.

Sauna: oporavak iznutra

Vrućina pospešuje cirkulaciju i lučenje endorfina, oslobađa mišiće i zglobove od napetosti i bola.

Toplota saune širi krvne sudove i poboljšava cirkulaciju, a brži protok krvi ubrzava prirodni proces obnove tela, čak i od posekotina i modrica.

Poboljšava izbacivanje nepotrebnih toksina iz organizma, a neke studije pokazuju da regularni sauna tretmani mogu da utiču na smanjeni rizik od demencije. Za sportiste se preporučuje posle napornog treninga.

Dodatno je u našoj sauni ugrađen slani zid za još bolji efekat.

Usluge masaže: pročitaj više

Ručna masaža sa analgetskim efektom

Ostale usluge

• Tepidarijum: Tepidarijum je mirna i tiha prostorija sa ležaljkama od kamena obloženim sitnim mozaik pločicama i dizajniranim tako da prijaju kičmi. Ležaljke se zagrevaju od 37°C do 39°C, odnosno malo više od temperature tela. Telo se zagreva bez znojenja i odaje onoliko toplote koliko i primi uz minimalno trošenje energije. Toplota koja izlazi iz ležaljki prijatno deluje na nervni sistem i vraća organizam u prirodni balans.

• Parno (Tursko) Kupatilo: Izlaganje visokoj temperaturi i vlažnosti vazduha pruža jedinstveno iskustvo regeneracije koje jača imuni sistem, čisti disajne puteve, poboljšava elastičnost kože i cirkulaciju. Parna kupatila pomažu pri izbacivanju toksina iz organizma i mogu biti efikasna u smanjenju celulita. Preporučuje se dva do tri puta dnevno po 10-20 minuta, a nakon tretmana tuširati se hladnom ili mlakom vodom.

• Hidromasažna kada (Đakuzi): Đakuzi tretman uspešno opušta mišiće i izvlači napetost iz organizma, povoljno utiče na san i oslobađa telo od bola, naročito posle aktivnog dana. Osim toga, povoljno utiče na kardiovaskularni sistem i snižava krvni pritisak. Čak štaviše, jedna studija je pokazala da đakuzi tretman u trajanju od sat vremena sagori jednak broj kalorija koliko i tridesetominutna šetnja!

Tepidarijum
Parno kupatilo
Đakuzi

Kontaktrijate nas

Pozovite (+381) 63-777-3547 ili pišite na popcic@hotmail.com kako biste rezevisali smeštaj ili potražili dodatne informacije.